Markedsfest

FDF Ikast Markedsfest 2017

FDF Markedsfesten er en årlig begivenhed i Ikast. Festen har to formål: Der samles penge ind til FDFs lokale arbejde og FDF præsenterer sig selv og sit formål. Alle er velkomne og der er gratis adgang. Alle fornøjelser er enten gratis eller meget billige.

Hvor og hvornår:
Det sker på Nygaarden, Præstevænget 20, Ikast lørdag den 9/9. Der bliver sat skilte op, så I kan finde os.

Det er ikke en fin, fancy fest, men en festplads, hvor der er tid til hygge og snak. Der bliver masser af underholdning og aktiviteter.
Hent programmet Her

Så kan I også se, hvad FDF er for noget. For det er nemlig noget. Det er fritid med indhold. Vi tror på noget. Kom selv og se. Vi har holdning og handling. Det lover vi. Vi har helgarderet aktiviteterne, så der er altid plads til at hygge sig, både cafegæsterne og børnene, der hellere vil rende omkring. Regn og storm er ingen hindring, vi har plads til alle.

Hyggelig fællesspisning
Alle FDFére, deres familier og venner af huset inviteres til spisning på Nygården kl. 18. Menuen er lavet på grill og serveres med forskelligt tilbehør.
Prisen er 50 kr. pr. voksen og 25 kr. pr. barn u/ 10 år.
Tilmeld jer her

Sæt allerede nu kryds:
Vi mangler allerede nu frivillige hænder under festen. Kunne du tænke dig at passe en aktivitet, hjælpe i køkkenet, bage en kage – eller en af de andre mange praktiske ting der skal løses? Send en mail til camilla_ep3@hotmail.com

Desuden er alle forældre meget velkommen til, at blive og hjælpe til med opbygningen, når deres børn er til FDF. Mandag d. 4/9 og torsdag d. 7/9. Bare kontakt Laura på dagen, så skal hun nok sætte jer i arbejde.